Site Not Staying in Dark Mode

Offer your ideas on how to improve the site or report problems.
Nunas
Supporter ♡

#1: Post by Nunas »

In the early morning, I like to use dark mode. The site no longer stays in dark mode. As soon as I switch to another page, it pops back into normal mode. I don't know if this is caused by the recent update to this site or due to my recent upgrade to Ubuntu 20.10. Any ideas?

User avatar
HB
Admin

#2: Post by HB »

The dark mode setting is saved as a cookie "hbforums330_darkmode" with value true or false. You can check if this cookie is present in Firefox with Tools > Web Developer > Storage Inspector.
Dan Kehn

Jeff
Team HB

#3: Post by Jeff »

Issue present on iPhone as well

User avatar
HB
Admin

#4: Post by HB »

Whoops, I see the problem now and it should be corrected. Thanks for letting me know. :wink:
Dan Kehn

Nunas
Supporter ♡

#5: Post by Nunas »

Fixed! Thanks Dan.

Jeff
Team HB

#6: Post by Jeff »

Seems back again on iPhone/Safari

User avatar
HB
Admin

#7: Post by HB »

Alas, the fix for Embedded YouTube videos are inverted broke the dark mode code (Safari doesn't support the standard fullscreen detection); both should now be corrected on Safari.
Dan Kehn

Jeff
Team HB

#8: Post by Jeff »

Thanks, dark mode fixed on iPhone. I never saw the video problem so can't confirm on that. Time for coffee...

User avatar
yakster
Supporter ♡

#9: Post by yakster »

I need to apply a fix to myself, I keep forgetting that dark mod exists. Thanks, Dan.
-Chris

LMWDP # 272